Naša stranica za posjetitelje van Hrvatske: - Madjarska bambus trska madjarska - Srbija bambus trska srbija

Podkonstrukcija za središnje noge

    U slučaju da ste gledali u našem katalogu tokarene središnje noge za stolove sigurno ste primijetili da je duljina tih elemenata manja od standardne visine stolova (73cm). Centralne noge su kraći zbog toga što se trebaju fiksirati za ploču stola i za to fiksiranje se koristi potkonstrukcija koja upotpunjuje visinu noge za optimalnu visinu stola.

    Montiranje podkonstrukcije za drveni StoU našoj ponudi pored središnih noga za stolove postoji i set za montažu. U ovom tekstu ćemo vam objasniti kako možete pomoću ovog seta fiksirati središnje noge.

Kako bi obavili posao biće vam potrebni:

    - Set za montiranje (2 daske i ploča)

    - 8 vijaka duljine 100mm-a

    - 6 vijaka duljine 45mm-a

    - Bušilica

    - Viljasti ključ

    - Metar

    - Olovka

 

Proces montiranja:

    Montiranje daske na sto1) Okrenite ploču stola licem dolje i označite olovkom točnu sredinu stola. Sa tog mjesta izmjerite 150mm-a na lijevu stranu i 150mm-a na desnu stranu i označite dužom linijom. Poprečne daske stavite uzduž ovih linija tako da razmak ovih daski bude 300mm-a. U slučaju da je sto kraći od ovih dasaka onda skratite sa pilom na odgovarajuću duljinu.

 

 

 

 

    Bušenje rupe2) Izbušite četiri rupe na jednakim razdaljinama na svakoj dasci. Poželjno je da rupe budu malo veće od tijela promjera 8 vijka koje smo već prije pripremili. Pazite da tijekom bušenja ne probušite ploču stola. Nakon bušenja fiksirajte daske sa tih 8 vijaka.

 

 

 

 

 

    Ploča za središnju nogu stola3) Uzmite ploču koji ste dobili u setu i pozicionirajte točno na sredinu stola (na daskama koje ste upravu pričvrstili). Označite olovkom poziciju ploče kako bi kasnije mogli da je vratite u ovu poziciju. Izbušite 4 rupe (blizu svakog ćoška) za montiranje ove ploče, ali nemojte jos zašrafiti.

 

 

 

 

 

    Zatezanje matice4) Uzmite istu ploču i montirajte na središnju nogu stola. Pomoću viljastog ključa zategnite matice.

 

 

 

 

 

 

 

   Noge za stol sa držačem5) Vratite ploču zajedno s montiranom nogom na poziciju koji ste označili olovkom. Pomoću 4 vijka koji ste već prije pripremili fiksirajte ploču za daske.

 

 

 

 

 

 

 

    Fiksiranje podkonstrukcije6) Ugradnja središnje noge za sto je gotovo. Okrenite sto i uživajte!

  Drveni stol sa središnjem nogom.

    U slučaju da još niste odabrali i kupili drvene noge onda to KLIKOM OVDJE možete učiniti.

    Za više informacije pozovite 01 / 7776911. Telefonski broj je preusmjeren našem skype operateru u Madjarskoj koji priča Hrvatski. U slučaju da na telefonskom broju ne možete dobiti operatera zamolićemo vas da Vaš UPIT POŠALJITE PREKO KONTAKT FORME.